sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Saptamana legumelor donate

Activitate de voluntariat in conformitate cu
“Strategia nationala de actiune comunitara”
Coordonatori :
Prof.Grigore Gheorghita ,Prof.Grozavescu Nadia - cls.I_IV
Prof.Pruna Cornelia, Prof.Raicu Georgeta, Prof.Colceag Veturia-cls.V-VIII.
Initiator proiect, Consilier educativ Pruna Cornelia
Scopul activitatii:sensibilizarea elevilor si a profesorilor cu privire la situatia dificila in care se afla copiii afectati de lipsa de alimente. Se intentioneaza consolidarea abilitatilor copiilor de a trai impreuna cu ceilalti intr-o societate unita si solidara in care conteaza valentele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea.
Activitatea s-a desfasurat in perioada 1-7 noiembrie, dar noi am inceput sa o pregatim, inca din 28 noiembrie cand am informat si sensibilizat elevii cu privire la activitatea ce urma sa o realizam si am ales o echipa de coordonatori dintre invatatori si profesori dar si o echipa a elevilor, formata din 20 de elevi.
In perioada 1-6 noiembrie s-a facut colectarea donatiilor, constand in legume pe care elevii scolii le-au adus (cartofi, morcovi, ceapa) coordonatoii au strans si au sortat legumele de la nivelul claselor .
Pe 7 noiembrie, coordonatorii au mers impreuna cu un grup de elevi si au donat legumele la Casutele de tip familial “Sf. Mihail”Caracal care au in grija copii cu dizabilitati, coordonator din partea C.T.F SF.Mihail, educator Mihai Zoica.
Consilier educativ, prof.Pruna Cornelia
DSCN2217DSCN2219DSCN2214DSCN2200DSCN2201

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu