marți, 15 mai 2012

Scoala Altfel


 1. 1. Titlurile proiectelor:
Fii inteligent, nu fi violent !, Iginea acasa si la scoala-proiect national , Vreau sa protejez mediul ! Orizonturi –editare revista scolara Cunoasterea istoriei orasului meu! Primavara- bucurie in suflet si gand, Nu uita sa fii bun! Popasurile literare din abecedar! Lumina daruim! Dar de Pasti! Din dragoste pentru Sfanta Cruce!
 1. 2. Numărul de activităţi derulate: 11

 1. 3. Tipul de activităţi derulate[1]: stintifice ,cetatenie democrtatica si responsabilitate sociala,educatie pentru sanatate si stil de viata sanatos,educatie ecologica si protectia,activitati de voluntariat ,consiliere si orientare scolara,istoric,moral crestin mediului.
 2. 4. Resursele implicate (număr cadre didactice, număr elevi etc.): 450 elevi si 30 de cadre didactice
 3. Parteneri implicaţi (numele instituţiei): Domestos,Politia locala, psihologul scolii.
 4. 6. Menţionarea spaţiilor de desfăşurare a activităţilor (în cazul în care au fost şi altele, în afara unităţii de învăţământ): in scoala, in curtea scolii ,muzeul Romanatiului,in padurea Cezieni.
21Obiectivele urmărite: dezvoltarea și exersarea unor abilităţi de bază şi specifice, precum: abilităţi cognitive; abilităţi participative, de cooperare şi relaţionare; abilităţi comunicative multiple; abilităţi argumentative şi critice; abilităţi productive şi creative; abilităţi de evaluare.
 1. Modalităţi de evaluare a activităţii:expozitii, planse, filmulete, revista scolara, exemple de buna practica in combaterea violentei, potofolii, diplome.
.
 1. 8. Rezultate înregistrate: spirit de lucru in echipa, modul de realizare al unei campanii,asimilarea unor cunostinte noi in mai multe domenii.
 1. 9. ANALIZA SWOT:

 1. a. Puncte tari:
Receptivitate pentru nou; Asimilarea unor cunostinte in alt mod decat cel clasic; Implicare mai multa din partea elevilor.
 1. b. Puncte slabe:
Lipsa materialului didactic specific; Lipsa unor specialisti care sa participe si sa organizeze astfel de activitati ; Neimplicarea unor organizatii locale;
 1. c. Oportunităţi:
Posibilitatea de a realiza activitati sub o alta forma; Realizarea unor activitati practice ;
 1. d. Ameninţări:
Picture3
Adăugaţi o legendă
Lipsa experientei in organizare; Nu toti elevii se implica in astfel de activitati.
10. Recomandări, sugestii: Fonduri alocate pentru materiale didactice pentru realizarea unor activitati, posibilitatea de realizare a excursiilor si a drumetiilor, activitati mai multe in aer liber, implicarea comunitatii locale si a parintilor intr-o mai mare masura. Imagini din timpul activitatilor:Picture10Picture9Picture8Picture7Picture5Picture2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu