duminică, 27 februarie 2011

Proiect “Scoli pentru un viitor verde"

Activitate ecologica
Scoala noastra are an de an preocupari pentru educatia ecologica a elevilor, dar si a adultilor! Anul acesta, o “echipa verde” din scoala noastra, alcatuita din elevii claselor a II-a A si a IV-a B, participa la Concursul National “Scoli pentru un viitor verde”, organizat de Asociatia cu acelasi nume in colaborare cu MECTS si cu publicatii prestigioase pentru elevi: Pippo, Doxi, Terra.
Scoli pentru un viitor verde se adreseaza tuturor scolilor si gradinitelor din Romania si urmareste realizarea de activitati instructiv-educative, cu scopul de a informa prescolarii, elevii, cadrele didactice, parintii si comunitatile locale in legatura cu problemele actuale de ecologie, dar si de a dezvolta in randul copiilor responsabilitatea fata de comunitatea si mediul in care acestia traiesc si invata.
“Prin organizarea Programului Educational si Concursului National SCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE, se urmareste sa se ofere elevilor, educatorilor/invatatorilor/profesorilor posibilitatea sa se implice activ si direct in actiuni instructiv-educative simple, eficiente.”
http://scolipentruunviitorverde.ro/
Pentru a deveni castigatori si a aduce scolii noastre un premiu important, va invitam sa ne votati pe siteul concursului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu